SERVICES
Must-Support is breed inzetbaar op het gebied van evenementen, zowel voor bedrijven als particulieren. Onder andere voor de onderstaande activiteiten kunt u Must-Support benaderen.
BEURZEN
Ellen Mulder heeft jaren ervaring in het organiseren van beurzen en evenementen. Hierdoor is zij in staat om zich snel in te lezen in een beurs en over te gaan tot actie. Must-Support kan op verschillende wijzen ondersteuning bieden bij de organisatie van uw eigen beurs of uw deelname aan een beurs:
BEURSORGANISATIE
Heeft u onvoldoende capaciteit om de volledige acquisitie van een productie uit te voeren? Wilt u meer tijd besteden aan de extra activiteiten op het evenement of vernieuwende elementen? Dan is het absoluut de moeite waard om mij vrijblijvend naar de mogelijkheden te vragen. Zet Must-Support in om de uren acquisitie veilig te stellen en uzelf of uw personeel ruimte en tijd te geven om zich bezig te houden met de andere beursgerelateerde zaken. Neem contact met mij op voor meer informatie of een offerte op maat!
Wilt u een nieuwe beurs organiseren en weten of er hiervoor markt is? Wilt u ondersteuning in de organisatie van het evenement? Of zelfs de volledige organisatie uit handen geven? Must-Support heeft de expertise in huis om dit van u over te nemen. In een 1-op-1 gesprek bespreken we wat de insteek zal zijn van het evenement en wat we van elkaar verwachten. Neem contact met mij op als u meer wilt weten over de mogelijkheden.
BEURSDEELNAME
Neemt u deel aan een beurs en weet u niet goed hoe dit voor te bereiden en vorm te geven? Welke documentatie moet u regelen? Wie is er op de stand aanwezig? Hoe werkt het met catering? Et cetera. Toch wilt u natuurlijk het maximale uit uw deelname halen. Door mijn ruime ervaring in beursorganisatie en door het vele contact met standhouders weet ik wat nodig is voor een effectieve beursdeelname. Met een kritische blik neem ik het hele concept van deelname met u door en zorg ik ervoor dat alles tot in de puntjes wordt geregeld. U wordt ontzorgd en kan met frisse mensen op de beursdagen zelf aanwezig zijn.
Wilt u uw beursdeelname optimaliseren? Wilt u uw account managers vrij houden voor dat effectieve gesprek? Dan biedt het uitkomst om Must-Support in te huren! Als ervaren sales persoon kan ik gedurende de beursdagen uw team versterken door passerende bezoekers aan te spreken en te kwalificeren. Zodra blijkt dat de betreffende bezoeker interessant zou kunnen zijn, wordt deze overgedragen aan een van de account managers in de stand. Op deze wijze wordt er voor de account managers voldoende tijd en rust gecreëerd om met de nieuw opgedane contacten van gedachten te wisselen en verdieping te zoeken, terwijl ik mij weer verder bezig houd met de passerende bezoekers.
ANDERE EVENEMENTEN
Must-Support is niet alleen gespecialiseerd in beurzen. Ook voor de organisatie van andere evenementen kunt u bij Must-Support terecht:
TEAMBUILDINGDAGEN
TEAMBUILDINGDAGEN
Teambuilding is belangrijk en kan een belangrijke basis zijn voor uw bedrijf. Een goede sfeer op de werkvloer en samenwerking tussen de werknemers. Toch vindt de organisatie van zo'n dag vaak ‘tussen de bedrijven door’ plaats. Zou u liever zien dat de teamdag onder de coördinatie staat van een externe partij, zodat alle betrokkenen ook echt als deelnemer kunnen genieten van de dag? Must-Support kan hierin uw partner zijn.
JUBILEA
JUBILEA
Een mijlpaal is iets om te vieren! En met zo’n viering kunt u ook direct netwerken met uw (potentiële) relaties. Reden te meer om dit niet over te slaan. Heeft u onvoldoende tijd of kennis om een bijeenkomst of feest te organiseren, maar wilt u uw collega's en relaties toch mee laten vieren in het bestaansrecht van uw bedrijf? Met veel enthousiasme organiseer ik een event op maat dat uw relaties zullen onthouden.
OPEN DAGEN
OPEN DAGEN
Organiseert u een open dag? Om bijvoorbeeld uw nieuwe bedrijf te presenteren aan uw (potentiële) relaties of als strategisch marketinginstrument? Als u iemand zoekt die de creatieve invulling en operationele uitvoering kan verzorgen, zet ik graag samen met u een bijzonder evenement neer. Ik maak een creatief plan, geef adviezen op maat, voeg alle onderdelen samen en regel en coördineer tot in de puntjes.
OPENINGEN
OPENINGEN
Elke verbouwing, verhuizing of uitbreiding van uw kantoor, fabriek of bedrijfshal is een feest waard; een ‘house warming party’. Letterlijk verwarmt u uw 'huis' met het enthousiasme en de aandacht die het nodig heeft. Daarnaast is het een mooi moment op een nieuwe doelgroep te attenderen op uw diensten of producten en extra publiciteit te genereren voor uw bedrijf. Must-Support kan u helpen om hierbij de juiste sfeer en stijl neer te zetten!

Geïnteresseerd? Neem contact op voor een vrijblijvend kennismakingsgesprek.
Óók wanneer uw type bijeenkomst hier niet is genoemd, kan ik vast iets voor u betekenen!