OVER MUST-SUPPORT

Uw idee – Mijn uitdaging!

MISSIE Creativiteit is… waarnemen, denken en doen!
Met veel enthousiasme en energie organiseert Must-Support uw evenement, waarbij rekening wordt gehouden met uw wensen en ideeën. Daarbij staan eerlijkheid en openheid hoog in het vaandel, waardoor zowel u als ik daar kracht uit putten.
VISIE Elk probleem is een nieuwe uitdaging!
Ik bied de mogelijkheid om met mijn kennis van zaken tijdelijke werkdruk te verlichten bij het organiseren van evenementen op een deskundige manier. Of dit nu een eenmalige aangelegenheid is of een terugkerend evenement.

Uiteraard kan ik ook in samenwerking met u of uw personeel toewerken naar een geslaagd evenement. Ontlast uzelf of uw personeel door in zee te gaan met Must-Support, en u doet uw beurs of evenement niets tekort!

0

JAAR ERVARING IN THE POCKET

0

EVENTS (MEDE) GEORGANISEERD

0

VERSLETEN COMPUTERS ;)

0

EVENEMENTEN- BRANCHES

ELLEN MULDER-SLIPPENS Evenementenorganisator

ELLEN MULDER-SLIPPENS
OVER MIJ Ellen Mulder-Slippens, 30 jaar

Ik ben enthousiast, energiek en voorstander van open communicatie. Dit voorgaande weet ik in de juiste dosis te combineren met mijn creativiteit en lef. Ik loop niet weg voor een uitdaging en haal graag het maximale uit zowel mezelf als het evenement.

Na mijn afstuderen aan de Hogere Hotelschool in 2008, heb ik mij verder gespecialiseerd in het organiseren van beurzen. Ik deed jarenlange ervaring op bij MECC Maastricht, de Bedrijven Contactdagen Leeuwarden en het WTC Expo te Leeuwarden.

Uiteindelijk heb ik de stap gezet om mijn eigen bedrijf op te zetten in de ondersteuning van evenementen. Ik zet graag mijn uitgebreide expertise in om ook uw evenement tot een succes te maken!

MOTIVATIE

Tijdens mijn jarenlange ervaring in het organiseren van beurzen ben ik vaak tegengekomen dat er goede ideeën voor evenementen zijn, maar lang niet altijd de mankracht om de ideeën te organiseren of zelfs maar uit te werken. Latente plannen blijven daardoor in de kast liggen, tot er iemand anders met hetzelfde idee komt. Een gemiste kans!

Ook wil men met bestaande evenementen vaak graag innoveren, maar door de dagelijkse werkdruk is dit moeilijk in te plannen. Hierdoor krijgt òf de innovatie niet voldoende aandacht òf de aandacht voor de dagelijkse activiteiten verslapt, wat ten koste gaat van de kwaliteit. Het kan ook voorkomen dat een organisatie een eenmalig evenement wil organiseren, maar de dagelijkse werkdruk dit niet toelaat.

In dit soort gevallen wil ik deze organisaties graag ondersteunen door werkdruk over te nemen en het evenement in samenwerking met hen te organiseren.

REFERENTIES

Daphne v Loon

Vml. projectmanager BCD
``Ik heb intensief samengewerkt met Ellen tijdens de organisatie van de Bedrijven Contactdagen en de Eerstelijnsdagen. Ellen heeft een hands-on - en zeker geen 9 tot 17 - mentaliteit. ``

Daphne v Loon

Vml. projectmanager BCD
``Ellen heeft veel lef en doorzettingsvermogen, maar luistert ook goed naar andermans ideeën en feedback.``
VOLGENDE
VORIGE