VOLGENDE
VORIGE
Huisstijl Must-Support
Jubilea Must-Support

Het is zover! Eindelijk heb ik de stap genomen om mijn eigen bedrijf op te zetten in iets wat ik enorm graag doe. Het organiseren en coördineren van evenementen. En wat een traject is het… Er komt toch meer bij kijken dan in eerste instantie verwacht – nieuw logo, website, briefpapier, maar natuurlijk ook inschrijving KvK, financiële zaken en allerhande andere dingen moeten geregeld worden.

Energie

Daarnaast ben ik natuurlijk ook al druk bezig met mijn bedrijf in de markt te zetten door afspraken te maken, dus het is lekker druk. Heerlijk om weer bezig te zijn en energie te krijgen van het werk dat ik doe.

Resultaat

En dan het resultaat; het harde werk heeft resultaat. Dat geeft extra voldoening, nu het ook echt helemaal voor mezelf is. Een mooi logo, een frisse en professionele uitstraling, een verrassend ontwerp waar ik helemaal enthousiast over ben!

Volle kracht vooruit

En nu… nu ga ik verder om dit bedrijf tot bloei te laten komen. Vele afspraken staan al in de agenda en de eerste contacten zijn gelegd.

Comments are closed.