HEALTH & BEAUTY EVENT JOURE ACQUISITEUR

Wat is dit?

Het Healty & Beauty Event is hét uitje voor het gezin op tweede paasdag! Het is een beurs waarbij de wensen van de bezoeker voorop staan, met 6 verschillende pleinen: Medisch & Zorg, Eten & Drinken, Sport & Vrije tijd, Body & Mind, Beauty & Fashion en Wonen & Decoratie. Er is dus alles te vinden op het gebied van een gezondere levensstijl. We streven ernaar een zo groot mogelijke diversiteit aan exposanten te bieden, zodat er voor iedereen en voor elk budget iets te vinden is. Een brede keus dus en zodoende aantrekkelijk voor zowel de bezoeker als de deelnemer.
Lees meer

Wat was mijn rol?

Voor dit evenement ben ik betrokken bij de volledige acquisitie van exposanten. Het doel hierbij is om een zo divers en groot mogelijk aantal exposanten te werven die de interesse wekken van de bezoeker. In deze functie denk ik mee met potentiële deelnemers over wat ze zullen presenteren en hoe zij dit kunnen doen en geef ik suggesties.

Wanneer?

De genoemde werkzaamheden vinden plaats in de eerste maanden van 2016. Het evenement is op maandag 28 maart 2016 (2e paasdag) in Beursplein Fryslân te Joure!